Filtrează

Afișez toate cele 23 de rezultate

Descoperiți Aromele Excepționale ale Capsulelor Tassimo

Cu noi, puteți explora o gamă variată de Capsule Tassimo la prețuri accesibile, oferindu-vă o experiență inegalabilă a băuturilor preferate. Fie că sunteți în căutarea unei cafele puternice și aromate sau a unui ceai dulce și parfumat, veți găsi opțiuni care vă vor răsfăța simțurile.

Capsulele Tassimo sunt proiectate să păstreze prospetimea și aroma, fiind sigilate ermetic. De abia în momentul preparării băuturii se rupe sigiliul, astfel încât toată bogăția aromei este livrată direct în ceașca dvs. cu cafea proaspăt preparată.

Diversitatea dimensiunilor de cești, cuprinse între 40 și 245 ml, vă permite să savurați de la o cafea mică și intensă până la o ceașcă mare de caffé latte.

În plus față de o selecție bogată de capsule de cafea, vă punem la dispoziție și o varietate de capsule de ceai și cacao, facilitând găsirea unui ceai sau cacao care vă plac sau care sunt pe placul copiilor dvs. Pe lângă ceaiul obișnuit, puteți alege să vă răsfățați cu un chai latte delicios și cremos sau un ceai rece revigorant.

Dacă doriți să adăugați o notă delicioasă de spumă de lapte cremoasă băuturilor dvs., puteți opta pentru capsulele care fac acest lucru posibil. Acestea vă permit să vă creați propriul cortado sau să adăugați spumă de lapte la ceașca dvs. de ciocolată caldă. Posibilitățile sunt nelimitate, iar singura limită este creativitatea dvs.

Mașinile Tassimo sunt proiectate pentru a vă oferi un sistem complet automat extrem de prietenos și avansat, care vă permite să pregătiți o gamă variată de băuturi calde. Utilizarea lor este simplă și directă: umpleți rezervorul de apă, introduceți o capsulă și apăsați butonul de pornire. Aceste mașini au un design simplu și sunt disponibile în mai multe culori, astfel încât să puteți găsi cu ușurință mașina de cafea care se potrivește stilului casei dvs.

Tehnologia Tassimo Intellibrew ™ stă la baza modului excelent în care mașinile Tassimo pregătesc capsulele de ceai, cacao și cafea. Toate băuturile preparate pe mașină se ajustează în funcție de codul de bare găsit pe capsula introdusă. Codul de bare este scanat automat înainte ca mașina să înceapă pregătirea băuturii, asigurându-vă întotdeauna cel mai bun rezultat.

Cu o singură apăsare pe buton, mașina Tassimo vă aduce în curând băutura dorită, în aproximativ 30 de secunde, lăsându-vă mai mult timp să vă bucurați de momentele speciale din viață.

Ce tipuri de cafea sunt disponibile in gama de capsule Tassimo?

In gama de capsule Tassimo sunt disponibile o varietate de arome, inclusiv Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Crema, Cafe Au Lait, Cafea Decofeinizata, Milka, Coffe Shop Flat White si Coffe Shop Toffee Nut Latte.

Sunt capsulele Tassimo compatibile cu orice tip de cafetiera Tassimo?

Da, toate capsulele Tassimo sunt compatibile cu toate modelele de cafetiere Tassimo. Acest lucru inseamna ca poti alege orice tip de cafea doresti si sa il prepari cu ajutorul cafetierei tale Tassimo preferate.