Politica de retur

Politica de Retur – Produse Perisabile (Cafea)

La Kafferoma, ne dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit de achizițiile dvs. Cu toate acestea, din cauza naturii produselor noastre perisabile, respectiv cafeaua proaspăt prăjită, este important să înțelegeți politica noastră de retur.

Dreptul de Retur

Conform legislației în vigoare, dreptul de retur în termen de 14 zile nu se aplică produselor perisabile, inclusiv cafelei. Cu toate acestea, dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumit de achiziția dvs. Dacă există o problemă cu comanda dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să rezolvăm situația într-un mod satisfăcător pentru dvs.

Returnarea Produselor

În cazul în care doriți să returnați produsele, vă rugăm să luați în considerare următoarele:

 1. Produse Sigilate: Pentru a putea accepta returnarea produselor, acestea trebuie să fie sigilate și neutilizate.
 2. Costul Transportului: Costul transportului pentru returnarea produselor este în responsabilitatea clientului.
 3. Returnarea banilor: În cazul în care returnarea este acceptată conform politicilor noastre, vom rambursa suma achitată pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile.
 4. Returnarea din cauza Noastră: Dacă vina pentru returnarea produselor ne aparține (de exemplu, eroare în comandă sau produse deteriorate), vom acoperi costurile de transport pentru returnare.

Procedura de Retur

Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să urmați acești pași:

 1. Contactați echipa noastră de suport la adresa de e-mail info@kafferoma.ro sau la numărul de telefon 0755.456013 pentru a informa despre intenția dvs. de a returna produsele.
 2. Ambalați produsele în mod corespunzător, asigurându-vă că sunt sigilate și protejate corespunzător pentru transport.
 3. Expediați produsele la adresa noastră:
  Vero Mol Caffe Srl
  Str. Valea Sebeșului 20
  Petrești, jud. Alba
  Cod poștal: 515850
 4. Odată ce primim și inspectăm produsele returnate, vom iniția procesul de rambursare sau de înlocuire în conformitate cu politica noastră de retur.

Contact

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de clarificări cu privire la politica noastră de retur, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că experiența dvs. de cumpărare este plăcută și satisfăcătoare.