Despre noi

Pentru că orice zi începe cu o cafea bună și nu ne putem imagina cum ar fi viața fără ea, noi am luat decizia de a comercializa prin intermediul magazinului nostru numai cafea de calitate, provenită din Italia.
Atunci când vorbim despre un espresso de calitate, cu siguranță Italia este primul lucru care iți vine în minte. De aceea, după 12 ani de viețuire în cizma Europei, am ajuns să cunoaștem destul de bine care este cu adevărat o cafea excepțională.
O cafea de calitate este destul de dificil de regăsit astăzi în Romania, fapt pentru care noi am ales să facem primul pas în vederea comercializării capsulelor și cafelei care să respecte toate exigențele consumatorilor din România.
Asta înseamnă că dacă nouă ne place, atunci cu siguranță o să vă îndrăgostiți și dvs. de cafeaua noastră chiar de la prima ceașcă.
De ce Kafferoma.ro?
– Principalul motiv pentru care să alegeți Kafferoma.ro se datorează calității premium a cafelei pe care o comercializăm. Toate sortimentele de cafea sunt foarte atent selecționate și preparate exclusiv în Italia.
– Prețurile accesibile reprezintă unul dintre punctele noastre forte, motiv pentru care aveți posibilitatea de a economisi până la 50% la orice sortiment de cafea pe care îl alegeți prin intermediul Kafferoma.ro.
– Anumite tipuri de capsule foarte uzuale in Italia le gasiti doar aici, pe Kafferoma.ro