Filtrează

Afișez toate cele 31 de rezultate

SISTEMUL PERFECT MARTELLO

Martello îți oferă un sistem complet și autonom, cu mașini de cafea și capsule Martello. Aceasta reprezintă condiția esențială pentru a pregăti un espresso, lungo, cappuccino perfect.

Cafeaua proaspăt măcinată este împachetată în capsule în câteva secunde și sigilată ermetic. Prin aceasta, cele peste 900 de arome distincte sunt protejate în mod optim, garantând o experiență a cafelei mereu proaspătă. Datorită capsulei ermetice, aromele sunt păstrate în interiorul capsulei timp de cel puțin 18 luni.

Simplicitatea procesului și aroma constantă de cafenea vor delecta fiecare simț.

 

 

Inovația noastră constă într-o capsulă de ultimă generație, dotată cu multiple brevete, ce se remarcă prin rezistența sa excepțională. Materialul din care este fabricată această capsulă specială, un plastic high-tech, are capacitatea de a păstra aromele închise în interior și de a bloca pătrunderea aerului.

Prin sincronizarea impecabilă dintre designul special al capsulei și performanțele mașinilor noastre de cafea cu capsule Martello, se reușește extragerea aromelor caracteristice ale cafelei într-un sistem perfect echilibrat, asigurând un flux optim de apă.

 

 

Calitatea inițială a unui produs este cea care poate să ofere cea mai bună aromă posibilă în fiecare ceașcă de cafea. De aceea, procesul nostru începe cu selecția celor mai fine materii prime. În regiunile de pădure tropicală din zona ecuatorului, fructele boabelor apreciatelor Arabica și Robusta sunt culese manual folosind metoda “culegerii”. Boabele de cafea proaspete, adunate din inima junglei, sunt așezate pe plase, întoarse periodic și uscate la soare.

Prin separarea mecanică, coaja fructului este îndepărtată, lăsând în urmă boabele de cafea. Se alege amestecul optim din aceste boabe, fiecare tip de cafea fiind prăjit individual. Experiența noastră de ani de zile este aplicată în crearea cafelelor noastre intens delectabile, pentru a vă bucura pe deplin.